A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 20.04.2021 13:46
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

20 квітня дистанційно, у зв’язку карантинними обмеженнями, відбулося позачергове засідання Виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради, під час якого розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, розглянули проєкт рішення про погодження змін до бюджету Теофіпольської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Крім того, заслухали звіт в.о. директора КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради Ольги Ковтуняк про роботу лікарні за 2020 рік, під час якого Ольга Ростиславівна повідомила, що за кошти обласного бюджету придбано 13 кисневих концентраторів на суму 487500 грн., за кошти фонду соціально-економічного розвитку придбано апарат штучної вентиляції легень – 747000,00 грн та ендоскопічну систему з монітором – 646280,00 грн. Спонсорська допомога на протидію поширення коронавірусної хвороби становила 191900 тис. грн, які було використано на придбання ліків, засобів захисту, деззасобів.

На виплату заробітної плати було надано спонсорську допомогу в розмірі 98366,0 грн., яка виплачена медпрацівникам, як доплата 300% за лікування ковідних хворих.

Протягом 2020 року на території комунального некомерційного підприємства «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради власними силами проведено:

ремонт системи внутрішнього водопостачання;

ремонт каналізації;

ремонт внутрішньої електромережі та заміна лампочок на енергоощадні;

за кошти сільських та селищних рад в сумі 134,7 тис. грн придбано матеріали та власними силами здійснено роботи по ремонту відділення під гемодіаліз;

приведено в робочий стан дизельний генератор;

проведено ремонт пожежних кранів - комплектів та обладнання.

Також заслухали звіт головного лікаря КНП «Теофіпольський ЦПМСД» Олени Кравчук, яка повідомила, що за 2020 рік кількість відвідувань в заклади ЦПМСД становить 38 666 чоловік. В амбулаторіях закладу розгорнуто 32 ліжка денного стаціонару, проліковано за рік на ліжках 977 хворих.

Фактичні видатки на фінансування закладу з НСЗУ становлять 12 192,7 тис.грн, які були спрямовані на заробітну плату та нарахування. Решта коштів використовувалася для забезпечення господарської діяльності закладу, закупівлю програм для роботи в медичній інформаційній системі (МІС), придбання та ремонт комп’ютерної техніки, забезпечення роботи лабораторного обладнання, витрати на охорону праці та пожежної безпеки, придбання сечового аналізатора, придбання медикаментів для невідкладної допомоги, придбання ПММ, виготовлення технічної документації, придбання захисних засобів для боротьби з COVID-19

З державного бюджету було отримано 1 242,5 тис.грн, за які придбали автомобіль, меблі, комп’ютери, холодильники, обладнання для телемедицини у 3 амбулаторії закладу. З фонду соціально - економічного розвитку виділено 99969,00 грн для придбання електрокардіографів для Базалійської та Шибенської амбулаторій загальної практики сімейної медицини. За кошти місцевого бюджету було профінансовано заробітну плату фельдшерів на суму 192 086,00 грн, витрати на придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів на суму 180 300,00 грн (для боротьби з COVID-19), медикаменти для невідкладної допомоги на ФАПи в сумі 133 850,00 гривень.

Загалом на порядку денному було розглянуто три питання, з яких прийнято рішення, які відповідно до чинного законодавства будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь