A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Виїзд у село Турівка та Червона Дубина фахівцями із соціальної роботи Відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» спільно з дільничним офіцером поліції сектору поліцейської діяльності №1

Дата: 19.03.2021 14:44
Кількість переглядів: 580

19 березня фахівці із соціальної роботи Відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» Ольга Трайчун та Юлія Сапєлкіна спільно з дільничним офіцером поліції сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №2 Хмельницького ГУНП в Хмельницькій області Ярославом Павлюком здійснили виїзд у село Турівка та Червона Дубина.

Обстежено умови проживання 2 сімей, в яких виховується 7 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Батькам роз'яснено юридичні наслідки ухиляння від виконання батьківських обов'язків, надано рекомендації щодо забезпечення належних умов проживання, переоформлення державних соціальних допомог та раціонально використання їх коштів.

Також обстежено 3 осіб з-поміж дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Проведено бесіду щодо житлових прав осіб даної категорії.

За результатами візиту складено акт оцінки потреб сім’ї/особи, проінформовано про комплекс надання соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг» та заплановано подальший хід роботи з даними сім’ями.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь